poegwamlogga
startbildtrees

konsultationer

- Healing -

Jag är en certifierad healer, vilket innebär att jag utfört flera healingprov där min healingförmåga bedömts av flera rutinerade healers. En viktig grund för bedömningen av den blivande healern är att han/hon har en stabil ledarkontakt, det vill säga kontakt/flöde med sin andliga healingguide. Ordet healing betyder läkning och utförs genom att healern håller händerna på eller nära klienten. Healing kan också utföras på distans. Det är alltid viktigt att ha klientens medgivande. Det är ett kraftfullt verktyg för läkning och kan användas i många olika avseenden.

Healing kan användas på fysiska åkommor, men åkommorna kan även kan även ha en psykisk förankring utifrån obalanser i chakran/kraftcenter i kroppen.

Jag utför healing i kombination med ett efterföljande samtal, där klientens upplevelse och behov av vägledning är i fokus. Ofta kan flera tillfällen med healing behövas för att lösa upp och läka något som är smärtsamt och/eller i obalans.

Pris: 500kr / ca 1-1,5 timme, 3 tillfällen: 1200kr (rabatterat pris).


- Symbolterapi -

Enligt andevärlden har vi människor levt flera tidigare liv. Symbolterapi är ett sätt att närma sig de tidigare liv vi levt. Det kan vara av mycket stort värde att genom meditation och vägledande samtal kunna bli guidad till upplevelser vi haft i tidigare liv.

Genom symboler förmedlar andevärlden värdefulla upplevelser från ett tidigare liv med ett kärnfullt budskap. På så sätt kan man få en ökad förståelse för, varför upplevelser i vissa situationer i vårt nutida liv blir så starka. Därigenom kan symbolterapi med inriktning mot tidigare inkarnationer fungera så att gamla problem och trauman friläggs. Känslan och upplevelsen blir utsuddad och endast erfarenheten ligger kvar som ett minne.

Liksom i healingen och i mediala konsultationer arbetar jag med ledarkontakt, det vill säga enbart i kontakt med min andliga ledare, som ger mig vägledning hur symbolterapin skall utföras.

Pris: 500 kr / ca 1-1,5 timme, 3 tillfällen: 1200kr (rabatterat pris).


- Medial inspiration -

Som "inspirationsmedium" förmedlar jag budskap från andevärlden som kan fungera som vägledning och hjälp för medmänniskor. Jag har B- och A-certifikat (genom SRAU) i medial inspiration.

Medial inspiration kan förmedlas genom tal, bilder och framförallt symboler. Genom min s.k. ledarkontakt har jag en direkt kommunikation med andevärlden där bilder utvecklas till ord, meningar och så småningom hela budskap. Jag använder mig också av att rita/måla de symboler jag får för att sedan komplettera med en inspirationsberättelse. Dessa budskap syftar för det mesta till att ge konkret vägledning och hjälp till personen konsultationen avser.

Medial inspiration används också i kreativt skapande såsom skulptur, målning, skrivande och komponerande av musik etc. Ta dig gärna en titt på mina bilder och skulpturer i mitt galleri.

Pris: 500 kr / ca 1-1,5 timme, 3 tillfällen: 1200kr (rabatterat pris).